Jeg trodde vi var venner

Jeg trodde at jeg og WordPress var gode venner. I hvert fall var det kjærlighet ved første blikk fra min side. Nå vet jeg ikke riktig, og jeg føler meg sviktet.

Jeg forstår at WordPress må gjøre forbedringer, oppdatere seg og legge til nye funksjoner. Likevel stresser det meg. Da jeg kom hjem fra fjellet i går kveld, hadde det skjedd store endringer, og jeg skjønner ikke bæret.

I dag skulle jeg finne ut av det, men det blir bare tull. Først skulle ukas meny redigeres i sidebaren. Når jeg åpner widgeten Text kommer bare deler av menyen fram, og jeg kan bare redigere den delen jeg ser. Jeg fikk endret matrettene, men datoene forsvant ut til venstre, og jeg var ikke i stand til å finne dem.

Så skulle jeg begynne på en ny post om fjellturen vår. Det så enkelt ut å laste opp bilder på den nye måten, men den gang ei! Først lastet jeg opp et bilde jeg hadde kalt Vinduet og fikk det inn i posten. Så lastet jeg opp tre bilder til. Nå var gode råd dyre. Da jeg forsøkte å sende disse, ett om gangen, til posten, så kom i stedet det bildet jeg allerede har lastet opp, det jeg kalte Vinduet, fram en gang til. Det var umulig å få lagt inn flere.

Det er bare så irriterende.

Kan noen hjelpe?

6 responses to “Jeg trodde vi var venner

 1. Desværre – jeg bruger wordpress, men det er på en anden måde når det køre via mit domæne….. Hvad med nogen af dine elever – kan de ikke?

 2. Eg har ikkje prøvd meg på meir enn eitt bilde sidan worpress blei nytt, og ergra meg grøn fordi ting avr treige og annleis.

  Eg kan ikkje hjelpe, men du har all min sympati.

 3. Nå har jeg fått det til, og dagens innlegg kommer om et øyeblikk. Jeg får nå opp bildene, men de får sånn blå ramme rundt. For å få bort den måtte jeg fjerne kodene, og det gikk bra, men jeg er altså ikke noe kodemenneske, så dette må jeg altså finne ut av.

  Det skal nok gå, men når jeg endelig har fått alt på plass igjen, så må WordPress la meg være i fred en stund.

 4. Enig med du, liker ikke det nye brukerpanelet :/ Synes mye var mer tungvindt en før, men får håpe det går seg til.. jeg er ikke fan av forandringer, men kan ikke annet enn å prøve å henge med i svingene;)

 5. På den annen side må jo WordPress også henge med i svingene, – ellers blir de akterutseilt. Synes bare det blir for mye og for fort og for vanskelig.

  Jeg får øve meg litt i dagene framover.

 6. Bare vent – jeg ser, at man allerede er godt i gang med version 2.6!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s