Kjedelig lesing om en fin-fin søndag

I hvert fall synes jeg at det har vært en flott dag. Bortsett fra litt retting av noen oppgaver, har jeg stort sett gjort ikke-noe i en uke nå. En uke med å gjøre ikke-noe holder for meg, – det er i grunnen akkurat passe.

Nå må jeg i gang. Det er noen der ute et sted som betaler for tjenestene mine, og dessuten sykner jeg lett hen hvis det blir for mye lediggang.

Og i dag har jeg altså hatt det supert:

09.15. Sto opp. Noe av det beste med å ha ferie, er å kunne sove litt lenger enn vanlig. I dag ble det vinterferierekord. Deilig!

09.30. – 11.00. Frokostmüsli og te i selskap med Aftenposten, Dagbladet, VG, Fredriksstad Blad og Thorvald.

avis.jpg

11.00. – 12.30. Forberedelse av humanistisk konfirmasjonskurs i morgen. Sortering og vasking av tøy. Litt msn-prat med Henrik.

12.30. – 13.30. Forberedelse av timer i litteraturhistorie. En liten telefonsamtale med Marthe. Begge barna mine har det godt i dag, – i hvert fall sier de det.

13.30. – 14.00. Lunsj i selskap med VG Helg og Dagbladets søndagsmagasin.

14.00. – 15.00. Mer skolearbeid. Litt rydding i stua.

15.00. 17.00. Mer skolearbeid, men denne gangen på jobben. Kopiering og organisering. Det er så deilig å komme til en ny skoledag og vite at kurven min står ferdig pakket. Da er det bare å trippe opp i klasserommet. Når jeg vet at alt er i orden, får jeg energi. Og på veien hjem stoppet jeg i videobutikken for å leie et par filmer. Det skal jo hygges også.

17.00. – 18.00. Samarbeid med Thorvald om konfirmasjonskurset. Rensing av rotgrønnsaker til middag: poteter, rødbeter, kålrot, gulrot og selleri. Med litt olivenolje og grovt salt blir det en herremiddag. 

18.00. – 19.00. Stryking. Det ene øyet ser på tøyet, det andre på web-tv. PC-en plasseres på en barkrakk. Det går aldeles utmerket.

iron.jpg

19.00. – Dagsrevyen og en tallerken ovnsbakte grønnsaker.

Resten av kvelden skal tilbringes med blogglesing og en film, og så kryper jeg til køys med en god bok og en ditto mann. Så får vi se hvem av dem som klarer å kapre oppmerksomheten min.

Som sagt: En aldeles strålende dag!

rot.jpg

3 responses to “Kjedelig lesing om en fin-fin søndag

  1. Sikke en sjov idé at fortælle om hele din søndag, hvad du lsæte og hvad I fik til aftensmad. Det slår mig, at du mener, du næsten ikke har lavet noget hele ugen – gad vide hvordan en uge så ser ud, hvis du laver noget …

  2. en søndag efter mit hovede 🙂

  3. Når jeg er på ferie, gjør jeg jo ikke noe nyttig eller produktivt, Madame. Sånne ferier skal man ha, men ikke for lenge, etter min mening.

    Den er også etter mitt hode, Lene. Jobbe litt, hygge litt, jobbe litt, lese litt osv. Deilig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s