Feriehverdag

Vi hadde ikke vært hjemme fra København særlig lenge før vi satt der vi pleier å sitte: Ved langbordet med hver vår rettebunke, en kopp te (denne gangen i min nye tekopp) og en sjalu katt midt oppe i det hele.

Det er deilig med feriehverdager. Da rusler vi rundt her i vårt eget tempo, sover en time lenger enn når vi skal på jobb, rydder litt, klipper noen busker i hagen, tar en kopp te med en nabo og får gjort unna litt arbeid.

 Vi har ingen ting å klage over.

katt.jpg

Reklame

3 responses to “Feriehverdag

  1. Hvor må det være skønt at i kan sidde der sammen i jeres arbejde. Det er en god start ovenpå nogle dejlige dage i København. Desværre er jeg gift med en økonomimand så vi kan sjældent sidde sammen og arbejde….

  2. Noen ville kanskje mene det ble for mye, men vi liker det. Vi har sammenfallende arbeidstid, sammenfallende ferier og vi jobber mye sammen i helgene. I tillegg til dette blir det veldig mye prat om elever, skole, skolepolitikk osv ved middagsbordet.

    Jeg håper ikke ungene våre har tatt skade på sine sjeler av det.

  3. Det er så dejligt med den slags feriedage, hvor man ikke skal nå en hel masse, men dagen går i et langsomt tempo. Hos os nyder vi også at arbejde og have ferier på samme tidspunkt – og også at arbejde samme sted, dog ikke med helt det samme fag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s