Bloggen har hatt bursdag

Det har vært aktive dager i det siste, så jeg glemte helt at bloggen min har hatt bursdag. Første innlegg ble skrevet 18. februar for et år siden, og jeg husker det godt. Hele blogginga føltes som et stunt, og jeg visste ikke om jeg skulle våge. I starten sørget jeg til og med for at det ikke var mulig å google meg.

Det gikk fort over, kan man si 🙂

Etterpå har jeg skrevet 412 poster. Slett ikke verst på 368 dager.

 Kanskje jeg ikke har noe liv?

12 responses to “Bloggen har hatt bursdag

 1. Med rejser, den røde bil, oplevelses-spil eller rollespil for skoleelever, hytte week-end med kolleger, lånebørn og meget mere, så har du da et liv.
  Det, som man kan frygte, er at du ikke får fred til eftertænksomhed når du har brug for det.

 2. Du har så sandeligt et interessant liv og nogle meget velovervejet anskuelser på livet. Jeg elsker at komme forbi din blog. Du skriver så levende og er ikke bange for at tage ømtålig emner op – hip hip hurra for det første år

 3. Jeg får nok tenkt etter, Donald. Du vet, – man kan gjøre minst to ting på en gang.

  Jeg er så glad for at du liker deg her hos meg, Marianne. Jo lenger jeg har bloggen, jo viktigere blir det for meg å ha lesere. Jeg skulle bare ønske flere ga seg til kjenne. Når jeg en gang i mellom går inn på bloggstatistikken min, så ser jeg jo at det er ganske mange der, ofte et par hundre på en vanlig dag, og nesten 400 på en god, og da hadde det jo vært moro å vite hvem de er.

  Og uansett kommer jeg til å fortsette å skrive. Kanskje blir det ikke fullt så hyppig framover, for nå har jeg jo fylt ut et årshjul.

 4. Jeg giver Donald og Marianne ret, du har bestemt et liv – og et meget spændende liv, som vi andre er heldige at måtte dele med dig. Tillykke med 1-års fødselsdagen.

 5. Tillykke med føsdelsdagen for din blog. En blog som er hyggelig og altid et besøg hver. 😉

 6. Men ønskelista di da mor?

  Jeg kommer hjem for tannlege mandag kveld, og har jo ikke skaffa presang til deg enda. Ikke at jeg ikke finner på noe uansett, men når du faktisk har skrevet ei liste hadde den vært fin å se på…

 7. Gratulerer med dagen til din blogg 🙂

 8. Ønskeliste meg her og ønskeliste meg der. Jeg har ikke laget noen ønskeliste, har tenkt å gjøre det. Akkurat nå ønsker jeg meg ingen ting, for det jeg ønsket meg har jeg kjøpt i Køben. Men et besøk av deg på mandag, det ønsker jeg meg, Marthe.

  Og Ingvild: Takk for det.

 9. tillykke Hege, jeg elsker at læse herinde. Du er en kvinde med begge ben plantet godt på jorden, og du skriver så forrygende godt. Og så elsker du landmænd som profession 🙂

 10. Yay, gratulerer til deg og bloggen! Jeg husker da du begynte å kommentere hos meg- det var stas 😀

 11. Takk for det, Lene og Virrvarr.

  Det er kanskje sant, at jeg elsker landmænd som profesjon, Lene. Det fasinerer og skremmer meg å tenke på at alle vi andre lever av å barbere hverandre. Bare bøndene sørger for at vi kan leve.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s