Vips så var vi i København

Etter å ha susset og klemt litt på Henrik, som har vært hjemme i helgen, satte vi oss i bilen klokka fire i ettermiddag. Før vi visste ordet av det, eller etter presis fem timer, var vi i København. Her blir vi fram til onsdag. Hvorfor vet jeg egentlig ikke, men det handler om å komme litt bort fra det vi har hjemme. Det er deilig å være hjemme i ferien også, men når vi reiser bort blir vi tvunget til å gjøre noe helt annet noen dager. Likevel har Thv lurt meg til å ta med litt skolearbeid.

Nesten hver gang vi er i København bor vi på et nytt sted. Vi har prøvd vandrehjemmene, Cabin-hotell, vanlige hotell, campinglpasser og til og med en privatutleid leilighet. Denne gangen skal vi forsøke to alternativer. Den siste natten har vi bestilt rom på et hotell fordi ryktet påstår at det er utrolig lekkert. Det gjenstår å se, for de to første nettene skal vi bo her på det nye vandrerhjemmet midt i byen. Rommet er som vandrerhjemsrom pleier å være, og vi må re opp vår egen seng. Det er ikke noe problem for et hendig menneske. Det er ikke alltid man får eget bad på et vandrerhjem, men det fikk vi her. Riktig pent var det også.

seng.jpg bad.jpg

Det eneste som skuffet meg var Internettilgangen. Jeg var altså så fullstendig overbevist om at det ville være gratis trådløst nett på rommet, at jeg ikke en gang sjekket det da jeg bestilte. Et vandrerhjem, ungdomsherberge, uten trådløst nett? Nei, det trodde jeg ikke var mulig. Til og med midt oppe på Golsfjellet hadde de jo gratis trådløst nett over alt.

disk.jpg

Derfor sitter jeg nå nede i det pene fellesrommet. Her er det nemlig nett, – til 29 kroner timen. Prisen kan jeg vel alltid overleve, men det er skuffende at jeg ikke kan sitte på rommet med pc-en på dynen og lese blogger og mailer. For meg er det faktisk en grunn til å ikke bo her neste gang, om det er aldri så pent her.
Men utsikten fra rommet i 16. etasje og ned på H C Andersens Boulevard er formidabel!

utsikt.jpg

6 responses to “Vips så var vi i København

  1. Hege – du her???? Hvis du kigger ud af H.C Andersens boulevard og så lidt til højre – der bor jeg. Jeg bor på cykel ca.7 minutter (i bil 3 minutter) fra det vandrehjem. Før det blev til et vandrehjem var det en fagforeningsbygning for kontor ansatte også kaldet H.K og da var jeg engang på 16 etage, hvor min bror havde kontor som journalist. Før dette blev det kaldt Europahotellet…. Det skulle blive noget varmere de næste par dage og jeg håber at i får nogle gode oplevelser og jeg er spændt på hvilket hotel det er som skulle være værd at gæste 🙂

  2. Øh altså du skal kigge ned af HC. Andersens boulevard mod Amager – for selvfølgelig bor jeg på den skønne ø amager

  3. Du må nok vente et par dager før du får vite hvilket hotell vi skal bo på natt til onsdag. Litt spenning må det være i tilværelsen. Vi får helt sikket noen fine dager, og kom gjerne med tips hvis det er noe københavnsk vi bare MÅ se.

  4. Hege, hvor er det spændende, at I er her i København for øjeblikket! Har I lyst til et lille træf onsdag formiddag Thv, du og Marianne? Så send mig en mail.

  5. Jeg har sendt deg en mail, Madame. Takk for ideen.

  6. Tilbaketråkk: Når dyrt blir billig, – om å sove i København. « Livet leker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s