Skulle jeg blitt smigret?

Tror Ellos at jeg sitter her ensom og ulykkelig og blir smigret over at de sender en personlig hilsen til lille meg? Og om jeg var ensom, og det kunne jeg vært, var det meningen å smigre meg nok til å åpne konvolutten for å se hva for et strålende tilbud bare JEG får på fødselsdagen min?

brev.jpg

Jeg tror Ellos undervurdrere kundene sine. Men siden de finner det verdt pengene å sende ut sånne konvulutter, tar jeg helt sikkert feil. Jeg handler på Ellos, men sånne brev som dette fjerner min aktelse for dem. Det er noe ekkelt, smiskete ved det.

 Uansett: Jeg åpnet den ikke.

bakbrev.jpg

6 responses to “Skulle jeg blitt smigret?

  1. Det franske firma Yves Rocher gør det samme, men de vil altid forære en gave væk. Det får de gerne lov til hos mig 😉 Ellos har irriteret mig i flere år, når de vil forære én en dyr gave, som viser sig at være det rene ragelse.

  2. Jeg har altid grinet af Ellos’ «personlige» hilsner og tilbud. Med skriveskrift trykt med blåt prøver de at give en illusion, der er så gennemskuelig at det gør ondt.
    Og man føler sig mere til grin – tror Ellos virkelig at jeg er SÅ dum?

    Yves Rocher er et kapitel for sig selv, alle de lodder der skal rulles ud og skrabefelter … jeg opgav. Jeg ville såmænd bare købe noget parfume og andet. Ikke igennem et papirshow med perforerede ark, lim, saks og papir.

  3. Det hender de sender sånne til svigerfar. Han handler på Ellos, men de tror alle kundene sine er damer, selv de som kjøper herreklær. Så da står det «Kjære vennninne, et tilbud på fødselsdagen…» osv.

  4. Hehe, – kjære venninne, ja. Men selv om jeg er jente, så vil ikke jeg heller være venninna til Ellos. Jeg bare handler klær der fordi de passer meg og er billige.

  5. Dette har jeg også irritert meg over! Etter man har bestilt en genser er man «dus» med Ellos. Og alle de fantastiske gavene lar ikke vente på seg .. velog merke hvis du kjøper for over 300kr til.. Og når du akkurat har bestilt kommer et tilbudsbrev i posten på den gensern du akkurat bestilte, bare 200 kr billigere.. Erting vil jeg si! En gang ble jeg så rasende at jeg ringte Ellos og ba dem gi meg samme tilbudet.. Jeg tror Ellos kjører «skal vi se hvordan vi kan irritere deg mest mulig idag-taktikk».. Eller jeg er overbevisst..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s