Som skapt for Halloween

Skolen vår er bygd inn i naturen. Inne er det som om veggene er bygd rundt skogen, og vi vandrer mellom trær og store fjellblokker. Til og med en flott dam har vi fått. Når kvelden kommer og det blir mørkt, da er det lett å skape stemning der inne, særlig nå om høsten.

fjell.jpg spiders.jpg edderkopp.jpg

Men også om dagen er det hyggelig. På biblioteket brenner levende lys, sukkertøy er satt fram og sofaen står bare og venter på at det skal bli friminutt.

sofa1.jpg bib1.jpg bib2.jpg

I kveld skulle det være lærerfest, og plutselig var ikke skolen skole, – men en spennende grotte. Over alt var det tent lys, og når de speiler seg i vannet eller lyser opp de store granittblokkene, så blir det en helt spesiell stemning. Denne bygningen er som skapt for en halloweenfest.

dammenstort.jpg

Noen av kollegene hadde virkelig lagt sin sjel i å gjøre det hyggelig for alle oss andre. Det var lys over alt, spindelvev i plantene, ballonger, skjeletter og edderkopper.

a1.jpg a2.jpg skjelett.jpg ballong.jpg

Når vi jobber sammen hver dag hele året, så er det fint å kunne møtes i ro og mak av og til. Men er vi lærere, så er vi lærere. Før vi fikk sette oss til bords skulle det lekes. Og siden det var halloweenfest, så handlet det om å lage fine kostymer.

mumien.jpg sorthvitt.jpg

Og så var det mat og drikke og dans og prat.

mat.jpg

Reklame

7 responses to “Som skapt for Halloween

  1. En dejlig skolebygning, må jeg sige.

    Og nogle forfærdeligt skræmmende kostymer:-)

  2. Jeres halloweenfest ser spændende ud og dejlig ud, og sikke en opfindsomhed med jeres kostumer. Din skole virker indbydende, moderne og lækker. Heldige børn …

  3. Skolen er lekker, – både til hverdag og fest. Og kommer dere forbi er det bare å melde fra, så viser jeg gjerne rundt.

  4. TAKKKKKKK! for at jeg også fikk være med litt!! supert med de bildene du.. Fenomenalt! men åssen fikk de til den derre spindelveven a?? …JEG VILLL HJEEEEEEMMMM!!!(å nå gikk det over gitt..hehe)

  5. Tilbaketråkk: Hjemmealenefest « Livet leker

  6. Tilbaketråkk: Den oransje kvelden « Livet leker

  7. Tilbaketråkk: Mitt Marcialonga « Livet leker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s