En siste smak av sommer

I går aksepterte jeg at det var høst og innstilte meg på det. I dag hadde naturen ombestemt seg. Da jeg kom sent hjem fra jobben, hang Thv på en stige og malte hus, mens sola bakte ham i ryggen. Det var nok over tyve grader.

På ukemenyen sto det omelett, men det var også det eneste stedet vi hadde omelett i dag. Det flotte været og en lang dag krevde mer substans, og i superkjapt tempo laget jeg lammekoteletter, sopp og ris.

Vi spiste ute. Tenk vi satt ute i haven og spiste middag i dag, – 26. september. Det spørs nok om ikke det blir siste gang. Og så jeg som hadde tenkt å rydde bort havemøblene sist helg. Heldigvis rakk jeg aldri det.

ute.jpg

Naboen kom også hjem, og så ble det en av våre mange hyggeprater over gjerdet. Etterpå besteg Thv, den flittige maur, stigen igjen.

Jeg sovnet i sola!

jorn.jpg

Reklame

4 responses to “En siste smak av sommer

  1. Eiii… det ser hyggeligt ud. var det ikke pga af tidsmangel i dag, ville jeg godt have sovet lidt i min hængekøje. Vi havde nemlig også dejligt vejr i Jylland! :o) Krydser fingre for godt vejr hos dig i morgen også… 🙂

  2. Visst var det hyggelig. Og varmt. Merkelig med sånt vær i slutten av september, og særlig nå som vi har hatt så mye regn og blest i det siste.

  3. Det var da hyggeligt at i lige noget det…. I københavn var vejret fint i tirsdags, men onsdag var det meget køligere – ikke til at sidde ude. Jeg har tænkt på at i weekende – da pakkes havetingene sammen – og måske jeg vil lave et efterårs/halloween tema som du har gjort…… tak for inspirationen forresten

  4. Der ser dejligt hyggeligt ud på jeres terrasse med gasblus, så I kan lave maden ude! Og I var heldige, at I havde så fint vejr. Det havde vi ikke i Nordsjælland.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s