M…..blomst og en blomst

Det er først i år jeg har slått meg på georginer, og siden det er det første året jeg prøver meg, har jeg bare noen ganske få.

oransje2.jpg oransje.jpg

Se bare på denne her. Jeg har aldri noen gang sett en større blomst enn denne, og M er overbevist om at den er verdens største: Den er jo større enn hodet mitt, jo! Og jammen, det er den.

blomster.jpg

Nå håper jeg bare at jeg gjør alt riktig når de skal tas inn for overvintring. Og går det bra, så kjøper jeg flere neste år

blomst.jpg

9 responses to “M…..blomst og en blomst

 1. De er simpelthen så smukke sådan nogle georginer. Og det er M også! Hun ligner en skønhed fra en sydhavsø i Stillehavet.

 2. Det var da en gevaldig stor én af slagsen. Lys og mørk i smuk forening – M er en meget køn lille pige.

 3. Ja, visst er hun skjønn. Så kan jeg jo dele både henne og blomsten med dere. Og sydhavsprinsesse passer bra, Madame. Hennes mor kaller henne nemlig for sin lille prinsesse.Vi er superheldige som får lov til å låne henne. Jeg blir helt myk i knærne av disse to småbarna.

 4. Kan kun tilslutte mig madames ord, de to skønheder klæder hinanden

 5. Jeg skulle ønske jeg hadde en slik hage, jeg óg! Og georginer savner jeg…

 6. Det morsomme er, Børge, at det er en mikroskopisk hage. Hele tomta vår er på bare 400 kvadratmeter, og på dem fordeler huset, oppkjørselen, redskapsbua og til slutt haven og utestua seg. Det er ikke så mye som skal til. Selv synes jeg at de fleste georginene er mer morsomme enn pene.

  Ha en fin helg.

 7. 🙂 undskyld men jeg sidder her og griner, for jeg undrede mig over hvorfor Børge ville have sådan en hage, og fandt ud af at det var en have,han gerne ville have 😉

 8. Visst ville han have en have. Her i Norge kan man skrive både have og hage. Hage betraktes som mer norsk, og have som en rest fra den gang storebror Danmark dominerte oss 🙂 Jeg bruker have, og det er fordi det er det vi sier her hvor jeg bor.

 9. Tilbaketråkk: Hjelp jeg har Dahlia/georginer « Livet leker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s