Kampen om kattekosen

Når vi har vært borte noen dager og kommer hjem, blir vi møtt av to overlykkelige katter. Simring legger beslag på Thv fra første øyeblikk. Hun sover i sengen hans, sitter på fanget og dilter i helene hans hele dagen. Soda er ikke like menneskekjær, – men nå i kveld syntes han det fikk være nok til klenging. Han ville også ha litt kos, – men den forbannede kvinnekatten tar så stor plass hele tiden.

Han måtte gå med uforrettet sak.

11.jpg 22.jpg 33.jpg 44.jpg

Reklamer

3 responses to “Kampen om kattekosen

  1. Ih, hvor vi keder det – at kattene har savnet en, når man har været væk. Det er nogle dejlige billeder, du har taget af jeres smukke katte. Og to af vores ligner iøvrigt jeres.

  2. Vi har hatt flere katter opp gjennom årene, og alltid to. Noen ganger har de to vært ekstremt gode venner, og til og med sovet sammen. Dette gjelder både kombinasjonen av to jentepuser/guttepuser og en av hver. Disse to holder vanligvis litt avstand til hverandre. Han er tilbakeholden overfor oss, – mens hun ikke får sove hvis hun ikke ligger inntil Thv, – og det får hun da gjerne lov til.

  3. Spændende at læse! Her hos os, er det vores hankat, Sofus, der kun kan sove, hvis han ligger i arm med Uffe – eller til nød i fodenden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s