Bake kake søte

Endelig fikk vi en varm sommerdag. Men bare en. I sommer fungerer soldagene bare som små pauser mellom regnskyllene. Henrik og kjæresten kom ut til oss. De ville bade i sjøen.

strandastrot.jpg

Varme dager gir lune kvelder, og denne kvelden lekte alle de små sammen. Leken er den samme som vi lekte da vi var små. De krøp under den gamle hytta og fant fram kopper og kar, en gammel støvsuser og mye annet rart.

bord2stort.jpg

Og så ble det laget mat og bakt kaker. Ingrediensene fant de i naturen: barnåler, jord, bær – det ble bare så lekkert. Alle fikk smake!

matenliten.jpg mat3liten.jpg mat2liten.jpg mat1liten.jpg

Og så kom denne fram. På 1960-tallet fungerte den som lysekrone.

hjul2stort.jpg

Reklame

5 responses to “Bake kake søte

  1. Dejligt at læse, at børn stadig leger de samme lege, som da vi var børn. Det er måske en øvelse til voksenlivet for de små piger. I er heldige, at I havde så fint vejr i går! Det er smukke billeder!

  2. Men noe riktig sommervær – det får vi visst ikke. Nå skal vi snart reise hjem fra sommerhuset vårt, og det har ikke vært mange dagene med varme og sol. Pytt, pytt. Det kommer en sommer i 2008 også.

  3. Her i Danmark havde vi et meget varmt forår med meget sol – det var synd, hvis I blev snydt for det i Norge! Men her har det også regnet frygtelig meget i de sidste 4 uger, og mange huse er blevet oversvømmet. Ja, vi må glæde os til sommeren 2008! Eller finde regntøjet frem, Hege 😉

  4. Vi hadde også en fantastisk vår og forsommer. Hvis du titter på bloggen min for april og mai, – så ser du det. Vi var blant annet på stranden med de små allerede i april. Men saken er jo den at vi jobber på den tiden av året, og fritiden er begrenset. I dag har vi sol her hos oss, men det blåser noe voldsomt. Men vi hygger oss. Det er lørdag, og det er alltid en god dag med masse lesestoff i avisene. Og så får vi gjester til lunsj. Ingen grunn til å klage.

  5. Det var rart at høre, at I også havde en skøn forsommer. Vi er også på job på den tid af året – og jeg giver dig ret i, at det er ærgerligt, at vores ferier blev så våde. Jeg vil kigge hele din bog ignemme, Hege, men får også gæster, så det bliver nok først en af de næste dage. Vi klager heler ikke over vejret her i dag: sol, lunt, men en del blæst – og havet er lige i nærheden…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s