En dø ful

Musene leker han med, katten, – men ikke med fuglene. Dem bringer han til huset etter at han har drept dem. Kanskje det er fordi han vet at musene ikke klarer å flykte og fordi fuglene kan fly.

ful.jpg

5 responses to “En dø ful

  1. Men Zimringp leide jo å komme med levende, vingeklipt fugl som kattungene kunne leke med.

  2. Men ho er jo rå også da. Soda kverker dem. Denne hev jeg ut med en gang, for når katta begynner på disseksjonen, så blir det fjær over alt.

  3. Det er lige som vores katte gør! Jeg hader det, men man må jo finde sig i det, når nu vi holder så meget af kattene, ikke?

  4. Visst må vi finne oss i det. Jeg har heller ikke noe i mot at de dreper og spiser dyr. Det gjør jo vi mennesker også. Men når de piner musene inne i huset, så redder jeg dem. Katten har sin natur som går ut på å leke med byttet. Jeg er menneske og har min natur, og den sier at man ikke skal pine sine medskapninger. Så følger katten sin natur, og jeg min. Vil den uthale musenes dødskamp, så få den gå et sted der jeg ikke er.

  5. Jeg er helt enig med dig Hege! Vi dræber jo også dyr, men kattene må lege med deres bytte udenfor. Jeg redder også, hvad reddes kan.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s