Bekymringer eter energi

Sånn ytre sett har det vært en flott dag, men det hjelper ikke. Jeg har noe å bekymre meg over, og da er det i grunnen ingen ting som hjelper. Heller ikke en vakker dag i mai. Det er merkelig at en bekymring skal kunne ta så mye energi og livsglede. Jeg blir helt tappet av det.

Været har vært kaldt, men pent, og vi har vært ute. De små har hoppet trampoline og vi har frisert plenen. Det er alltid moro med den første plenklippen. Siden vår have ikke er større enn en middels stue, så tar det ikke all verdens tid. Det ble pent, – men det hjalp ikke på humøret.

katten.jpg russ1.jpg

Og så har jeg gravd opp fire, døde roser og plantet en ny, – Flammentanz. La oss håpe den overlever.  Det er nok det manglende snødekket som har tatt knekken på rosene i vinter. De trenger en dyne når det er som kaldest, rosene.

Søtsaker skal ha en antidepressiv effekt, så jeg bakte en rabarbrakake. Oppskriften fant jeg hos denne damen, – og den smakte til og med enda bedre enn vi hadde håpet på. Min mor, som ellers ikke er noen kakemons, var helt enig. Men effekten uteble. Når bekymringen er reell, så hjelper det ikke med doping.

katt.jpg gul.jpg kake.jpg ballong.jpg

Det har vært liv og røre her i hele dag. De små er alltid energiske, – og så hadde sønnen med seg to ekstra til middag. Det var hyggelig, – men tok ikke bort de svarte flekkene i hjertet mitt. Fortsatt bekymret.

Bekymringer er det eneste som kan stoppe munnen på meg. Jeg er ellers veldig pratsom – noen ganger for pratsom. Når jeg er bekymret, blir jeg helt stille. Jeg orker ikke si noe, og så kommer det heller ikke noe ut.

Livet leker ikke hver dag!

Reklame

6 responses to “Bekymringer eter energi

  1. Bekymringer sætter sig i maven, de gør ondt og jeg håber, du snart er omme på den anden side. Knus fra mig

  2. Tusen takk for det, Lene. Det går seg nok til.

  3. Ja, bekymringer kommer vi voksne ikke utenom.. Den eneste trøsten kan kanskje være at de aller fleste er grunnløse eller kan løses.. For de øvrige pleier det jo å ende med en overgang til det bedre og at de blir helt borte – til neste gang.. Får jeg håpe!! Klems

  4. villkatta

    Uff, slike dager er vonde. Jeg håper alt går bra og du ikke trenger å bekymre deg. Klem!

  5. Takk for hyggelige ord. Vi rusler inn i ei ny uke med nye muligheter.

  6. Tilbaketråkk: Lyden av bekymring « Livet leker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s