Kosmetikk for hagemøbler

De gamle hagemøblene våre har sett bedre dager. Aller helst ville vi kjøpe nye, men det skal ikke skje før det er helt nødvendig. Vi har nemlig kjøpt nye møbler til hytta, – og det får holde for i år.

Her om dagen gikk jeg til innkjøp av sort treolje, – og jammen: Møblene ble som nye.

krakkstor.jpg

Det er ingen tvil om at det var nødvendig:

hjalp.jpg

Etter første strøk la jeg meg flatt ned på verandagulvet og nøt synet av huset, rosebusken som vokser opp gjennom gulvet og den blå, blå himmelen. Da siste strøk var tatt noen dager senere, og herlighetene skulle innvies – da regnet det.

rose1.jpg huset.jpg malt.jpg

Reklame

7 responses to “Kosmetikk for hagemøbler

  1. Hvor ser der bare godt ud Hege, både møbler og hus. Jeg er i tvivl om du bruger hytta om dit hjem eller om jeres fritidshus/sommerhus, men jeg elsker røde træhuse

  2. Misforståelsen oppklares: Det røde huset er vårt hus i byen. Men så er vi også de lykkelige eiere av et sommerhus ute ved havet, – 15 minutters biltur hjemmefra. Huset er fra 1927, mens min mann og min far bygde sommerhuset med sine egne hender for okring 15 år siden. Sommerhuset er for tiden okergult, -men her skal noe skje. Jeg har nemlig blitt så inspirert av disse sort-brune danske trehusene jeg ser i interiørbladene. Problemet er bare at vi maler en vegg om gangen, og det betyr at sommerhuset vil være tofarget i noen år. Pytt, pytt – det er da bare sjarmerende.

  3. I danner mode Hege 🙂 snart har alle tofarvede huse.

  4. Hagemøblerne ble som nye jo:-)
    Huset deres ser veldig koselig ut. Jeg kan godt savne trehusene iblandt. Hernede er det så smått begynt å komme flere trehus, men det er nå mest mursten.

  5. Visst ble de fine, og vi er glade i huset vårt, selv om det er gammelt og upraktisk. Du savner norske trehus, og vi elsker de danske murhusene. Vi har utrolig mye å male når vi har både hus og hytte. Hytta vår ligger værhardt til, og der må gjerne en vegg males hvert år. Og så skal det altså se ut her hjemme også. Heldigvis liker vi å male 🙂

  6. flotte bilder 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s