Jo, takk – det ble en hyggelig kveld

Selvfølgelig ble det hyggelig. Maten smakte som den skulle. Det gjorde vinen også. Thorvald måtte gjøre seg noen ekstra ærender ned i kjelleren for å hente opp mer å fylle i glassene. Samtaleemnene spente fra Apenesmordet til ferieturer til Toscana, – og det må i det minste kunne kalles et vidt spenn.

Og ingen skal kunne si at bordet var fargeløst.

pink.jpg

Reklame

8 responses to “Jo, takk – det ble en hyggelig kveld

  1. Det var et pragtfuldt farvestrålende påskebord. Maden ser også dejlig ud 🙂

  2. Oi det ser skikkelig godt ut !! Vi har ikke fått lam i denne påsken, men kansje jeg får lage noe i morgen hvis halal slakteren holder åpen 🙂
    God påske!

  3. Takk, Catarina. Bordet ble dekket en halv time før gjestene kom, – uten å være planlagt, og så fikk jeg så lyst på litt farger. Så morsomt at du skriver på norsk, Therese. Har du bodd i Norge, eller er det bare moren din som er norsk?

  4. Kjempeflot påskebord! Det ser veldig lekkert ut. Jeg har heller ikke spist lam i veldig lang tid, men nå får jeg da plutselig veldig lyst til en gang lammestek, ummm:-)

  5. Moren min er halvt norsk og halvt dansk, faren min er norsk og bor i Norge. I alt har jeg bodd i Norge i 6-7 år i 2 omganger. 1981-1985 og 1991-1993 tror jeg det var 🙂

  6. Så er du både norsk og dansk da, Therese. Min mann har planer om å slå sammen Sverige, Danmark og Norge til ett land. Det spørs om han får til det. Han mener at svensk industri, dansk jordbruk og norsk olje ville være en uslåelig kombinasjon.

  7. Ja det ville sikkert ikke være en helt dum idé !!! Vet ikke hvilket lands politik vi skal bruke – men ikke danmarks utlenninge og kulturpolitik !

  8. Nei, ikke slik den er akkurat nå i hvert fall. Og så ville vi nok fått et problem med EU, – for her hos oss er jo ikke det noe tema lenger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s