En deilig lang langfredag

I dag har det vært jentelunsj her. Ojojojoj – så hyggelig! To jenter jeg ser alt for sjelden ankom i ettiden, og så satte vi oss ved bordet og ble der til klokka ble halv seks om ettermiddagen. Hva gjør man i så mange timer?

bordet.jpg

Man prater, og prater og prater og ler. Om livet og døden og kjærligheten. Og så spiser man lunsj. I dag var det skalldyrsalat med laks og kamskjell som sto på middagsmenyen. Så omgjorde jeg den til lunsj,- og det passet mye bedre. Thorvald fikk også både lunsj og prat, – det er jo hans venner også. Etterpå trakk han opp i andre etasje og lot oss få skravle i fred. Kjekk kar, Thorvald. Og superkjekke jenter. Dette var påskens hittil hyggeligste dag.

Velkommen tilbake!

tulipan.jpg lys1.jpg salat2.jpg

Reklame

4 responses to “En deilig lang langfredag

  1. ÅÅÅ sååå hyggelig! Og så er du såå flink med mat!! Ser lekkert ut på bilde og syns nå jeg da! Vi hadde en maledag i går før vi spiste middag på ikke mindre enn Yacht Clubben på Hankø!!! Å giiid! Neida, noen venner av oss som skal drive stedet i sommer og vi var over på en skravel, men det er åpent for alle og jeg lovte å anbefale stedet til de jeg kjenner. De er utrolig flinke med lekker mat!! Det ligger i solsiden og etter en kort fergetur og spasertur rundt bukten er du der. Absolutt verdt en tur utover våren, sommeren! Det var ingen snobber i kongelige seileklær eller lignende å se.. Ha en like koselig påskeaften og kanskje kommer påskeharen..

  2. Maten var god den, – og det er den sikkert på Yachtklubben også. Slett ikke utenkelig at vi havner der i sommer. Vi skal bo på hytta i hele juli, – og kanskje litt lenger, så da er det om å gjøre å finne på noe ekstra innimellom. I dag er det litt naboer og morer og sånn på lammestek. Men først skal jeg late meg enda mer. At det går an! Vet ikke om jeg husker hvordan man jobber.

  3. Det lyder som en rigtig hygge dag i godt selskab og god mad 😉

  4. Det var det. Noe av det beste med sånne hjemmeferier er at man har tid: Tid til å treffe gamle venner som er hjemme på besøk hos sine foreldre, tid til lange lunsjer i godt selskap.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s