Gutter, biler og sol

Det er like sikkert som krokusen: Når den første vårsola kommer, så kryper gutta inn i kjeledressen og ut i sola. Bilene skal gjøres klare for våren. Det skiftes dekk, vaskes og poleres. Man skal ikke undervurdere hyggen i litt felles bilstell. Og så er det jo godt for meg at gemalen gjør Lille røde klar for våren. Jeg synes vi har en sånn fin og rettferdig deling av den bilen. Thorvald kan ha den i ni måneder i året. De månedene den har tak. Jeg er generøs sånn! Så gjenstår bare fattige tre måneder til meg – tre toppløse måneder. Jeg kan nesten ikke vente!

thv.jpg

Middag ble det også. Spinatsuppe, brød og vann. En flott søndagsmiddag på et flott søndagsbord, sønnens nypolerte bagasjelokk. Dette er mennene i mitt liv!

suppe.jpg

2 responses to “Gutter, biler og sol

  1. Jeg kan da godt forstå du ikke kan vente, den ser dejlig rap ud 🙂

  2. Ja, ikke sant. Jeg har aldri vært interessert i biler, men da vi fylte førti ble det plutselig morsomt. Kanskje fordi økonomien er bedre og vi har tid til å leke litt igjen. I disse klimaendringstider er det jo litt pinlig og veldig politisk ukorrekt at leketøyet er en bil, – men, men. Våre voksne barn smiler litt i skjegget av oss, og de kaller bilen for «Krisa» – som i «fortiårskrisa».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s