Villa Nottola

I går serverte mannen min meg et glass rødvin. Det er noe av det beste som ikke hjelper mot lungebetennelse. Og det var ikke en hvilken som helst rødvin, men en vin jeg neppe hadde trodd jeg skulle få smake mer. I sommer bodde vi noen dager på en vingård i Toscana, – Villa Nottola. Som så mange andre vingårder er denne også delvis gjort om til gårdshotell. Dessuten produserer de både olivenolje og rødvin, – men ingen av delene i store mengder. Derfor ble vi overrasket da vi oppdaget at det norske vinmonopolet hadde tatt inn nottolavin, – og den var det jeg fikk smake i går.

notttola.jpg nottola21.jpg

Det er ikke noe spesielt med vinen fra Villa Nottola, og for de fleste smaker den som en hvilken som helst annen rødvin. Men ikke for meg. For meg smaker den meg og kjæresten min på Italiatur helt alene; den smaker tørre toscanske olivenlunder; den smaker et turkis svømmebasseng som vi fikk ha helt alene; den smaker en deilig sølvbryllupsmiddag under hvite teltduker; den smaker lune sommernetter med duft av blomster og vin. Den smaker med andre ord godt.

n3.jpg n1.jpg

n4.jpg

2 responses to “Villa Nottola

  1. grunnen til at de ikke er ved siden av hverandre er at BREDDEN ikke er 175. bredden er 225 piksler på disse bildene. fine bilder da

  2. OK – takk skal du ha. Da gjorde jeg noe feil da jeg forminsket dem. Du får komme hjem for å hjelpe meg, lille dataguru.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s